Hovedsponsor

Lindstrands

Spinnin-wheel Askim

MC-Huset Nydal

Mine MC-medlemsskap

Klubbmedlemsskap er viktig for meg, for gjennom disse treffer jeg likesinnede og etablerer nye vennskap. Klubbene har også gode tilbud om fellesturer, og noen av dem arrangerer også svært nyttige og gode kurs i kjøreteknikk.

Nedenfor finner du de ulike MC-klubbene jeg er medlem av.

allroad_mc

  Allroad-mc ble startet i 2003 og er en sammenslutning med mennesker i alle aldre som ønsker seg en litt annerledes tilnærming til mc. Klubben er internettbasert og har medlemmer fra Haugesund i vest til Selbu i Trøndelag. Klubben har ikke demokratisk styre, men et slags opplyst enevelde som organiseres av webmaster og hans til enhver tids gode hjelpere. Med andre ord - midt i blinken for
Fru Rabben.

bmw_norge

  BMW Klubben Norge er en landsomfattende klubb for oss som er interesserte i BMW motorsykler.
I klubbens formålsparagraf står det at "Klubben skal gjennom samarbeid og kameratskap fremme et sunt motorsykkelmiljø, spesielt blant de som kjører BMW. Klubben skal arbeide for å fremme medlemmenes interesser overfor importør, forhandlere og verksteder."

bmw_ost

  BMW MC Øst-Norge er en lokalavdeling i BMW-klubben Norge. Hovedtyngden av medlemmene kommer fra Oslo-området, men klubben har medlemmer fra hele Østlandsområdet.
Klubben har to hovedaktivitetsområder - møter/arrangementer og turer. Medlemsmøter finner sted første tirsdag hver måned, året rundt - normalt på Osloungdommens Motorsenter ved Hvervenbukta.
BMW MC Øst-Norges arrangerer kurs hver vår for å friske opp kjøreferdighetene. Turgruppa legger opp et variert turprogram av lørdagsturer, weekendturer og lengre utflukter til inn- og utland.
Klubbens medlemsblad "Gummikua" utgis 3-4 ganger i året.
Boxerpower  
Boxerpower er en sammenslutning av personer med spesiell forkjærlighet for BMW's boxermotor. Man kan ikke selv melde seg inn i det gode selskap - man blir tildelt medlemsskap av grunnleggeren selv, BP#1.
Med andre ord kan man si at medlemsskapet i Boxerpower er mer en hedersbetegnelse enn et rent klubbmedlemsskap :-).

otc

  OTC er en internettbasert klubb for entusiastiske offroadkjørere - fortrinnsvis med stor offroad-motorsykkel - som liker turer på både grus- og asfaltveier.
Klubben har ikke fasiliteter som klubbhus og verksted, da OTC er ment å være landsdekkende og med rimelig medlemsavgift (for tiden NOK 200,- som er en engangsavgift).
NAF MC Oslo  
NAF MC Oslo
er en av Norges største MC-klubber med over 1000 medlemmer. Klubbens medlemmer får tilbud om gratis veihjelp, et flott klubbhus med god plass til sosiale aktiviteter, et velutstyrt verksted, vinterlagring, banekjøring på Vålerbanen, rabatter hos MC-forhandlere og mye mer.
NAF MC Oslo har lokaler i Brynsveien 2-4, og her er det klubbkveld hver torsdag.

nmcu  
NMCU
er først og fremst en MC-politisk organisasjon som ivaretar interessene til norske gatemotorsyklister. Organisasjonen yter også treff- og turservice og bistår medlemmer i forbrukersaker og trafikksaker.
Medlemsfordeler: Treffkalender'n, Full Kontroll boka, MC-bladet og rabatt på forsikring, bensin og overnatting.

senior_mc

  Senior MC Norge (SMCN) har som formål å samle voksne motorsyklister av begge kjønn, og å arbeide for et godt sosialt fellesskap og miljø. SMCN arbeider for økt trafikksikkerhet og forståelse, respekt og aksept for motorsykkelens plass i trafikkmiljøet. Videre arbeides det for at medlemmene kan forbedre egne kjøreferdigheter og trafikkforståelse ved å arrangere kurs og temakvelder. SMCN består av Sentralstyre og 11 lokalklubber. Selv er jeg tilsluttet avdeling Øst.
TUSK  
Medlemsskap i TUSK er rett og slett et "must"! Det er ingen idrettsmann i Norge som fortjener min støtte mer enn Pål Anders Ullevålseter - så lenge han satser på videre deltakelse i Rally Dakar vel og merke ;). Underholdningsverdien av dette - gjennom TV-sendinger og oppdateringer på hjemmesiden hans - går "1000" ganger utenpå enhver annen "forestilling".