Hovedsponsor

Lindstrands

Spinnin-wheel Askim

MC-Huset Nydal

Mine turopplevelser

HSB-tur 2010   HSB-tur til Trollhättan, 28.-29. august 2010
I år var vi fire par som skulle unne oss en tur med litt ekstra luksus i form av hotellovernatting, mat og vin av meget god standard. Vi mente det ville være mulig å oppnå dette ved å legge turen til Albert Kök – Hotell & Konferens i Trollhättan – og slik ble det.
Les mer.

     
NDC 2010   Northern Discomfort, 13.-15. august 2010
Dette arrangementet er for de som liker å kjøre lange dagsetapper på klinete grusveier i øs, pøs regnvær. Det var vel ikke akkurat slik det lød i invitasjonen til årets NDC-tur, men det kunne det godt ha gjort.
Les mer.

     
Europatur 2010   Europatur, 4.-17. juli 2010
Årets ferietur startet ”som vanlig” søndag 4. juli med DFDS til København. Sjåføren hadde da hatt ett døgns hvile etter årets ”Til topps”-tur.
Audhild og Odd var hyggelig reisefølge også denne gang.
Les mer.

     
Til Topps 2010   Til Topps med SMC 27. juni – 3. juli 2010
Deltagelse på denne turen var ett av årets desidert store høydepunkt for min del. Ren luksus å kunne reise på en hel ukes grustur sammen med en gjeng likesinnede.
Les mer.

     
  Adventure Days 2010 - Säfsen, 17.-20. juni
Ja dette ble en begivenhetsrik affære – på mer enn en måte. Et kanonarrangement på alle måter - godt organisert, flotte boforhold og kjempegod mat.
Les mer.

     
  Southern Comfort, 11.-13. juni 2010
Endelig var det klart for Southern Comfort igjen – Allroad-MCs tradisjonelle juni-treff for klubbens egne medlemmer. Årets arrangement hadde base på Kilefjorden Kamping ved Evje i Setesdal.
Les mer.

     
  Pinsetur til Dalarna, 22.-24. mai 2010
Årets pinsetur gikk til Rättvik i Dalarna i Sverige.
Vi bodde to netter på Jöns Andersgården, som ligger i svært idylliske omgivelser med utsikt over innsjøen Siljan.
Les mer.

     
  HSB-Tur til Fjällbacka, 19.-20. september 2009
Hva er nå HSB-tur for noe, sier kanskje du? Jo, det er motorsykkelturer der HSB’ene – hun som bestemmer (eller han i mitt tilfelle) – står i sentrum og får litt ekstra oppmerksomhet og service under turen.  HSB-turene innbefatter selvfølgelig hotellopphold, god mat og godt drikke, og gjerne litt ”kulturelle” innslag langs ruten.
Les mer.

     
GS-treffet 2009   GS-treffet 10.-13. september 2009
Etter en lang og ufrivillig pause fra motorsykkelkjøring, var det virkelig godt å børste støv av utstyret og dra på treff igjen. Med grus i blikket og solen i nakken la ”en eldre forsiktig herre” og fru Rabben av gårde mot Dragonmoen Camping og årets GS-treff.
Les mer.
     
Sør-Sverige rundt, juli 2009   En våt fornøyelse - Sør-Sverige rundt, 4.-10. juli 2009.
Årets sommerferietur på MC ”overgikk” alle tidligere turer hva planlegging, reisemål, kjørelengde og vær angår. Tidspunktet for turen ble bestemt ca 3 uker før avreise. Reisens hovedmål var Sveriges østkyst fra Skåne til Sigtuna utenfor Stockholm, og det var satt av en uke til turen.
Les mer.
     
Southern Comfort 2009   Southern Comfort 2009.
Årets utgangspunkt for Southern Comfort er lagt til Haukelisæter - det perfekte utgangspunkt for motorsykkelturer på flotte vestlandsveier. Men, skal jeg delta i år?
Les mer.
     
Pinsetur 2009   Pinseturen 2009
Årets pinseutflukt gikk til Västergötland, kjent som Arns rike fra Jan Guillous romaner om tempelridderen som dro som korsfarer til Jerusalem. To overnattinger ble bestilt på Kanalhotellet i Karlsborg, en sjarmerende by som ligger på vestsiden av Vätteren.
Les mer.
     
  Interantional Allroadtur 2009
Lørdag morgen kl. 09.59 presis, la vi inn 1. giret og ga gass i retning av Trösta Gästgiveri utenfor Kil i Sverige. Fire personer var med som dagsturister, mens de resterende 12 skulle bli med hele veien til Trösta for middag, juging, overnatting og hjemtur søndag.
Les mer.
     
Frankrike 2008   Frankrike 2008
Sponsor’n er frankofil – og spesielt begeistret for Massif Central og området vest for dette fjellområdet. Vi fikk med oss Audhild (etter noen dager i Frankrike: Ådihl) og Odd (en eldre forsiktig herre) på turen. Det var deres første tur i dette området av Frankrike.
Les mer.