<

Hovedsponsor

Lindstrands

Spinnin-wheel Askim

MC-Huset Nydal

Southern Comfort - 11.-13. juni 2009. (Allroad-MC)

Endelig var det klart for Southern Comfort igjen – Allroad-MCs tradisjonelle juni-treff for klubbens egne medlemmer. Årets arrangement hadde base på Kilefjorden Kamping ved Evje i Setesdal.

Yngvar og jeg møttes på Shell Brakerøya, Drammen fredag formiddag for felles tur til Kilefjorden. Vi ble enige om å følge ruten som jeg hadde lagt opp på GPS’n på forhånd.
Telemark og Agderfylkene er som skapt for motorsyklister. Her er det masse svinger og berg- og dalbane – som krever at sjåføren er konsentrert og skjerpet til enhver tid.

Første etappe gikk via-Skollenborg, Notodden og Reshjemveien til Bø. Her spiste vi matpakka vår, og fikk oss noe varm drikke i kroppen. Regnet la ingen demper på humøret og kjørelysten, og snart var vi i farten igjen. Ruten videre gikk via Fv 359 til Lunde, videre til Drangedal, Treungen, Fv 41 til Åmli og Dølemo, Fv 413 over Lauvrak og Fv 42 til Evje. Vi handlet litt mat og drikke i Evje, før vi forserte de siste kilometerne via E9 sørover til Kilefjorden.

Vel framme på campingen ble vi tatt vel i mot av arrangementsgeneralen Per. Han hadde sørget for at det ikke regnet lenger, og nøklene til hyttene stod allerede i døra. Det var bare å låse seg inn, og gjøre seg klar for kveldens sosialisering rundt grillen.

Lørdag var det lagt opp til felles utflukt med Per som guide. Det ble en flott og variert runde på ca 22 mil – på både asfalt- og grusveier. På ruten besøkte vi både Lista Fyr og Lindesnes Fyr.
Det ble en lang, men begivelsesrik dag i salen. Vi var tilbake på campen ca kl 18.00 – litt møre i baken og med svært tørre struper. Det siste fant vi en rask og god løsning på.
Det ble nok en sen kveld med hyggelig grilling og mye motorsykkelprat ispedd en god porsjon humor.

Hjemreisen søndag ble en hyggelig avslutning på helgen til tross for at Yngvar fikk en punktering. Odd tok igjen ansvar som rutelegger, og turen gikk i grove trekk via Vegusdal, Laurak, Dølamo, Åmli, Gjerstad, Neslandsvatn, Skien, Siljan og Hvittingfoss tilbake til Drammen.

For en fin helg det ble!

Du finner flere bilder fra turen i albumet.