<

Hovedsponsor

Lindstrands

Spinnin-wheel Askim

MC-Huset Nydal

Beskyttelse av legger og føtter

  Halvarssons ullsokker   Halvarssons sokker i ull og coolmax er førstevalget mitt.

Coolmax gjør at sokkene følges tørre og behagelige på føttene uansett om det er svært varmt. Dersom vann skulle trenger gjennom kjørestøvlene, sørger ulla for at jeg ikke fryser på føttene.

Sokkene sitter meget godt på foten, spesielt rundt ankelen, pga måten de er strikket på. Jeg får ingen ubehagelige skrukker på sokkene inne i støvlene.
Det er heller ingen ting å utsette på prisen - ca kr 80,- per par.
  BMW sokker  

Jeg hadde interesse av å prøve et par BMW-sokker også, for å sjekke ut kvaliteten på disse mot Halvarssons sokker.

Etter prisen å dømme – kr 190 for sokk / kr 223 for strømpe - burde de være vesentlig bedre, men det er de ikke etter min vurdering. Ikke det at BMW-sokkene er dårlige, men de er rett og slett ikke verdt prisen.
Men kult design har de, med ekstra oransje polstring for girpedalen på ventstre sokken.

  BMW Santiago  
BMWs "Santiago"kjørestøvler er etter min mening verdt hver krone - kr 3.310,-. Støvlene er sydd i oksehud, er meget slitesterke, og har god beskyttelse for hele foten pluss skinnleggen. Takket være Gore-Tex membran er de også vanntette.

Jeg kjøpte mine støvler i 2003, og de er fortsatt like gode etter utallige mil i all slags vær og forhold. Disse kjøper jeg garantert igjen når behovet en gang melder seg!
  KTM Alpinestars crossøvler   I flere år kjørte jeg med AXO cross-støvler, og var egentlig godt fornøyd med dem. Men, med nyinnkjøpt KTM-sykkel og behov for nye cross-støvler, greide jeg rett og slett ikke å motstå det gode tilbudet jeg fikk på disse oransje Tech 8 fra Alpinestar støvlene med KTM logo på. Ja, jeg er litt jålete - på min måte ;)

Foreløpig har jeg ikke fått kjørt så mye med dem, men førsteinntrykket er at de er meget solide og gir god beskyttelse mot skader. Støvlene har en utrolig god polstring innvendig i form av en uttagbar "tøffel". Praktisk også når støvlene skal tørkes.

Det skal bli godt å få dem innkjørt, slik at de ikke føles fullt så stive som nå.....
  Rocky Gore-Tex sokker  
Kjøreutstyret mitt inneholder også et par prakatiske Gore-Tex sokker fra Rocky.

Når det er skikkelig grisevær ute, har jeg disse utenpå ullsokkene
når jeg kjører med cross-støvler. De holder garantert vannet ute. Sokkene kan imidlertid bli noe klamme ved aktiv kjøring, så derfor egner de seg best til de litt lengre transportetappene.

Sokkene er dessuten veldig kjekke å ha med seg på langtur/treff i tillegg til sandaler. Da har du "fritids-fottøy" for alle forhold, uten at det tar stor plass eller veier mye.

Tilbake til Ludvig