Hovedsponsor

Lindstrands

Spinnin-wheel Askim

MC-Huset Nydal

Nyhetsarkiv
2009


  Årets julebord i regi av Allroad-mc er allerede historie...
Fredag kveld la 30 personer beslag på restauranten Indochina i Fredensborgveien - et passende sted for performancekunstnere i fri dresur. Rikelig tilgang på ribbe, julepølse, medister, øl og akevitt sørget for høy stemning. Årets priser ble utdelt - med tilhørende taler og takketaler. Bilder og videoklipp taler for seg selv.
(08.11.2009)

  Årets siste grustur?
Jeg tror nok det, dessverre. Fint og "varmt" vær i Drammen i formiddag fristet oss ut på grustur til Lyngdal og omegn. Det var på grensen til det uforsvarlige. Telen satt godt i bakken, og det var is på vanndammene rundt hver sving. Spennede! Men det gikk heldigvis bra denne gangen også. En flott tur med selskap av en eldre forsiktig herre!
(17.10.2009)

  HSB-Tur til Fjällbacka, 19.-20. september 2009
På denne flotte høstturen var det passasjerene og deres ve og vel som stod i fokus.
Se reiseberettelse og bilder på sidene Mine turopplevelser og Album.
(28.09.2009)

GS-treffet 2009   GS-treffet 2009
Fru Rabben har vært ute og kjørt tohjuling igjen! GS-treffet, med base på Dragonmoen Camping ca. 25 km øst for Kongsvinger, ble arrangert forrige helg – med fruen som en selvskreven deltaker.
Les fullstendig treffrapport og se bilder på undersidene..
(22.09.2009)

  Nyhetstørke
Jeg kan allerede nå konkludere med at årets MC-sesong blir lite innholdsrik sammenlignet med tidligere år. Riktignok er ikke sesongen slutt ennå, men i august har jeg kun fått én liten kjøretur med hver av "gutta" mine. Tragisk! En skrantene helse må ta det meste av skylden for dette. Nå er det heldigvis "lys i tunnelen" - skuldre og nakke er bedre enn på lenge - og jeg ser fram til en flott høst på to hjul :)
(30.08.2009)

Oppdatering   Oppdatering av sidene
Siden "Mine turopplevelser" er nå oppdatert med rapport fra fjorårets ferietur til Frankrike.
(12.08.2009)

  En våt fornøyelse - Sør-Sverige rundt, 4.-10. juli 2009.
Reiseberettelsen fra årets MC-ferie er nå lagt ut på nettsidene - både i form av ren prosa og som album med bildekommentarer.
(30.07.2009)

  Duo i ny drakt
Endelig er supermotardhjulene montert og prøvekjørt. Motorsykkel-opplevelse min har fått en helt ny dimensjon. Dette er virkelig artig og gir mersmak. Det ene drar det andre med seg - derfor måtte det bli ny supermotarddress også. Jeg er klar for Rudskogen!
Flere bilder
(04.07.2009)

Southern Comfort 2009   Southern Comfort 2009
Nå er omsider "reisebrevet" fra årets arrangement ferdig. Om du er interessert kan du lese mer om dette fantastisk vellykkede arrangementet her, eller ta til takke med bildene fra turen.
(15.06.2009)

Pinsetur 2009   Pinseturen 2009
Etter inspirasjon fra Jan Guillous bøker om Arn, dro vi til Västergötland for å kikke på området og steder som er omtalt i bøkene.
Du finner en kort reisebeskrivelse og noen bilder på undersidene.
(15.06.2009)

Oppdatering   Oppdatering av sidene
Siden "Mine turopplevelser" er nå oppdatert med rapport fra International Allroadtur 2009.
(22.05.2009)

  Grustur
16. mai inviterte BMW MC Øst Norge på grustur for sine medlemmer. Ansvarlig for ruten og opplegget forøvrig, var Odd Larsen - mer eller mindre godt assistert av en småsyk Fru Rabben. Ved oppmøte på Tyrigrava fikk deltakerne først en liten teoretisk innføring i kjøreteknikk på grus. Deretter bar det ut på veien for å omsette teori til praksis. Larsen har kjentmannsknappen i Østfold, noe vi andre var så heldig å høste frukter av på denne dagen. Det ble en knall tur!
En liten filmsnutt fra kjøringen ligger tilgjengelig på BMW-klubbens nettsider.
(18.05.2009)

  Kjørekurs
I dag har jeg vært på kjørekurs sammen med MC-Budeiene, etter å ha blitt invitert med av sjefsbudeia - Inger Åse. Kjøringen foregikk på gokart- banen ABC Racing på Eggemoen. To dyktige instruktører - Tore og Anders - fra Asker og Bærum Trafikkskole bil og mc as gav oss teorikunnskap og nyttige kjøretekniske øvelser. Selv om det til tider gikk litt vel sakte for Fru Rabben og "Amadeus", hadde jeg bra utbytte av kurset. Den trange banen ga god trening i å "se dit du skal" - noe jeg heller ikke er verdensmester i.
(11.05.09)

  International Allroadtur 2009
Allroad-mc arrangerte i helgen årets første fellestur - International Allroadtur 2009. Ruten var lagt opp av Odd Larsen, og var en herlig blanding av asfalt og grusveier gjennom Østfold og over grensen til traktene like nord-vest for Karlstad i Sverige. Bilder fra turen finner du i albumet.
(10.05.2009)

Klikk for kart   1. mai-tur
Et fantastisk vær innbød til langtur (47 mil) over grensen i øst, nærmere bestemt til Ed i Dalsland. Vi var 8 personer i følget, hvorav tre passasjerere, som opplevde et vell av morsomme svinger på vår ferd gjennom det vakre landskapet. En stor takk til løypelegger Odd, og til sponsor'n som hadde med selvbakte kanelsnurrer. Her kan du se noen bilder fra turen.
(01.05.2009)

Rudskogen   "Rustløsning" i regi av BMW MC Øst-Norge
BMW-klubben arrangerer hver vår kjørekurs for sine medlemmer på Rudskogen Motorsenter ved Rakkestad i Østfold. Årets kurs ble arrangert fredag 24. april, med instruktører fra Tango MC (Motorsykkelklubben til Trafikkorpset ved Oslo politidistrikt). Vi var omlag 50 deltakere som hadde stort utbytte av kveldens øvelser - inkludert fru Rabben. Seansen ble avsluttet med fri kjøring - brum, brum! Slikt blir det brede smil av. (24.04.2009)

Speed Weekend   SpeedWeekend
Speed Motorcenter AS i Sandefjord arrangerte første helg etter påske sin tradisjonelle SpeedWeekend - en mini-salgsmesse der mange av forretningens leverandører var til stede. Jeg var selv på jakt etter en ny åpningshjelm, men fant dessverre ikke det jeg var på jakt etter. Det ble likevel en fin tur gjennom Vestfold sammen med sponsor'n og brodern. (19.04.2009)

  Årets første tur...
...gikk på herlige svingete veier østover, med EU og Töcksfors som mål. Ruten gikk i hovedtrekk via Ski, Enebakk, Solbergfoss, Trøgstad og Hemnes. Langfredag ingen hindring i EU - noen bokser bögøl pluss diverse andre prisgunstige varer ble innkjøpt og bragt tilbake over grensen.
Både reiseleder Larsen og undertegnede fikk brått "vondt i kneet", og av den grunn valgte vi en hurtigere trasé hjemover igjen.
(10.04.2009)

Klikk for større   Nytt "nebb"
I dag har jeg fått hjelp i garasjen av en eldre forsiktig herre. Utrolig hvor mye lettere det er å skru når man har nyttig selskap på plass. Vi fikk montert batteri med kobling til min nye Gerbing jakke, nytt "nebb", styrehevere, tankpads og rammebeskyttere. Nå er jeg endelig klar for årets sesong.
(29.03.2009)

Til siste nytt